Во прилог се резултатите од првиот круг (кликни на резултати) од надворешениот конкурс. Се надеваме дека успеавте да ја добиете посакуваната пракса. Доколку имате забелешки со резултатите обратете се на outgoing@iaeste.org.mk најдоцна до утре, 23.2.2020.

Доколку некој од вас се предомисли и реши да не аплицира ве молиме нека нѐ извести за да може на праксата да аплицира некој друг. Сите други во текот на наредните 2 дена ќе добиете мејл со сите потребни документи и сите потребни информации за апликацирање.